alle kategorier

Forside>Nyheder

At være et førende mærke inden for landbrugsindustrien i Kina

Tid: 2020-07-13 Hits: 409

Den 21. juli førte Liang Lijian, viceborgmester i Loudi City, lederne af relevante afdelinger såsom Civil Affairs Bureau, Municipal Science and Technology Bureau, Municipal Forestry Bureau og andre relevante afdelinger til at besøge Kang Biotech Co., Ltd. og undersøge konstruktionsfremskridtet for plantningsbaseprojektet.

Kang Biotech Co., Ltd. er en højteknologisk privat virksomhed, der har specialiseret sig i dybdegående forskning, produktion og salg af citrus aurantium ekstrakter og i høj grad behersker den omfattende brug af citrus aurantium til at producere flavonoider, pektin, æteriske olier og andre teknologier. Vores hovedprodukter er NHDC (ny hesperidin dihydrochalcon), hesperidin, naringin, Apigenin, PMF'er, æteriske olier og andre syv produkter med høj værditilvækst, i øjeblikket eksporteres 80% af dem til mere end 30 lande og regioner, herunder Europa, Nordamerika, Østasien og Australien, blandt hvilke NHDC rangerer først i Kinas eksportvolumen.

På nuværende tidspunkt er No.1 og No.2 kontorbygninger af Kang Biotech New Plant under opførelse. Hovedstrukturen af ​​No.3, No.4 og No.5 anlæg er blevet færdiggjort, og alt udstyr fra No.5 er sat på plads, og prøveproduktion er begyndt. Liang Lijian og hans parti inspicerede virksomhedens produktionssituation, gik ind på lageret for at kontrollere råvarereserven og kommunikerede med virksomhedens ansvarlige for at forstå virksomhedens vanskeligheder og problemer i projektkonstruktionen. På symposiet kombinerede lederne af de relevante afdelinger i den kommunale regering deres egne afdelingsfunktioner for at give indsigt i de problemer, man stødte på i projektets byggeproces, og udtrykte deres fulde støtte til projektkonstruktionen.

Liang Lijian anmodede om, at de relevante kommunale afdelinger og Lianyuan City fuldt ud skulle støtte udviklingen af ​​Kang Biotech Co., Ltd. og stræbe efter at opbygge en førende landbrugsvirksomhed i Loudi. Kang Biotech Co., Ltd. bør fortsætte med at dyrke udviklingsmomentum, forbedre udviklingsniveauet og fortsætte med at innovere; løbende udvide finansieringskanalerne, integrere med kapitalmarkedet og tæt integrere med banker; løbende at udvide effektive markeder, forbedre produktkvaliteten; fortsætte med at udvide den industrielle kæde, formulere godt samarbejde med folket i plantning og genbrugsprogrammer for at beskytte folks interesser og opnå en win-win situation; konstant at forbedre varemærkets image, forbedre produktkvalitet og -niveau, tiltrække børsnoterede virksomheder til at deltage i aktier og øge synlighed; at styrke integreret udvikling og skabe en god model for integreret udvikling. Lianyuan City skal komme med planer, vælge gode punkter og gøre et godt stykke arbejde i opførelsen af ​​plantning af demonstrationsbaser. Relevante afdelinger bør effektivt tage spørgsmålet som guide, gøre et godt stykke arbejde i regeringsanliggender, implementere politikker, sikre fremskridt i projektkonstruktionen og hjælpe virksomheder med at fuldføre operationen så hurtigt som muligt.

Hotte kategorier