alle kategorier

Forside>Nyheder

Forsker Shan Yang gik til Lianyuan Kanglu Biotechnology Co., Ltd. for undersøgelse og vejledning

Tid: 2020-07-14 Hits: 447

Den 15. marts førte vicepræsidenten forsker Shan Yang et team af eksperter, Li Gaoyang, til Lianyuan Kanglu Biotechnology Co., Ltd. for inspektion og vejledning.

Ledsaget af virksomhedens formand, Xiao Yecheng og andre, besøgte Shan Yang og hans parti virksomhedens skildpaddeskalkalkplantningsbase, råmaterialeopbevaring, produktions- og forarbejdningsværksted samt test- og analyselaboratorium. Ved det følgende symposium gav formand Xiao Yecheng en detaljeret introduktion til virksomhedsplanlægning, talentteam, produktudvikling og markedsydelse. Forsker Shan Yang udtrykte påskønnelse for virksomhedens iværksætterhistorie, udviklingsfilosofi og sociale bidrag og introducerede kort det globale overblik over citrusindustrien med fokus på en omfattende og grundig analyse af produkter, teknologier, markeder og udviklingstendenser i den omfattende udnyttelse af citrusbiprodukter.

De to parter blev enige om at gennemføre et omfattende og dybtgående pragmatisk samarbejde inden for basisplanlægning og konstruktion, produktionsprocesteknologi, kvalitets- og sikkerhedsevaluering, innovative projektplatforme, standardformulering og revision, forskning og udvikling af terminalprodukter, talenttræning osv. Aktivt bidrage til revitaliseringsstrategien og målrettet fattigdomsbekæmpelse og stræbe efter at gøre virksomheden til en førende citrusteknologivirksomhed i verdensklasse.

Det er rapporteret, at Lianyuan Kanglu Biological Technology Co., Ltd. blev grundlagt i juni 2015. Det er Kinas første citrusindustrikædevirksomhed og den største omfattende udnyttelsesvirksomhed af citrusbiprodukter i Kina. Den producerer hovedsageligt citrusflavonoider, pektin og æteriske olier. Og dets derivater og produkter eksporteres til udenlandske markeder som Tyskland, Spanien og Israel.


Hotte kategorier