alle kategorier

Forside>Nyheder

Utrættelig stræben efter innovation for at fremme brandets konkurrenceevne.

Tid: 2020-07-10 Hits: 361

Kang Biotech, beliggende i Loudi Hi-tech Zone, Hunan, dækker et område på 50 acres og investerede 100 millioner i at bygge en international avanceret produktionslinje for spiselige søde smagsstoffer og dufte samt en førende indenlandsk produktionslinje for æteriske olier og hydrolat .

Kang Biotech fokuserer på forskning og udvikling af citrusfunktionelle ingredienser. Det har opnået 18 opfindelsespatenter. Det er en højteknologisk virksomhed i Hunan-provinsen. Det integrerer forskning og udvikling, produktion og salg af citrusekstrakter. Det er et lægemiddel, fødevarer, drikkevarer, kosmetik, foder osv. Indenlandske og udenlandske producenter leverer naturlige planteekstraktråvarer af høj kvalitet. Det har bestået højteknologisk virksomhedscertificering, kosher-certificering, halal-certificering, ISO9001 kvalitetsstyringssystemcertificering, ISO22000-certificering af fødevaresikkerhedsledelsessystem, foderproduktionslicenscertificering.

Kang Biotech har et forsknings- og udviklingscenter på næsten 2,000 kvadratmeter. Der er 3 læger, 5 mastere og 10 studerende i R&D-teamet; det har mange moderne laboratorier såsom mikrobiologisk testrum, spektroskopi rum, fysisk og kemisk rum, prøverum og dyrkningsrum. En række avanceret detektionsudstyr såsom Waters-2695 og Agilent 1220 højtydende væskekromatograf; 18 opfindelsespatenter, hvoraf 8 er godkendt, herunder 6 opfindelsespatenter, 2 brugsmodelpatenter; Virksomheden og Central South University, Hunan Provincial Academy of Agricultural Sciences har etableret et solidt teknisk samarbejde

Virksomheden har nu kunder i mere end 30 lande, herunder Israel, USA, Tyskland, Frankrig, Spanien, Schweiz, Turkmenistan, Japan og Sydkorea. Det har etableret stabile relationer med internationalt anerkendte farmaceutiske og kosmetiske virksomheder og verdens top ti duft- og duftvirksomheder. Samarbejde, produktforsyning er mangelvare. Som den første indenlandske kommercielle produktion NHDC og den første indenlandske citrusindustrikædeudviklingsvirksomhed er Kang Biotech fast besluttet på at blive verdens største og internationalt førende citrusforsknings- og højteknologiske virksomhed.

Hotte kategorier