alle kategorier

Forside>Produkter>Sødemiddel og smagsopløsning

Sødemiddel og smagsopløsning

Kangbiotech afsætter til at udvikle sødemiddel og smagsforstærker eller modificeringsmiddel, som stammer fra den bitre appelsin (Citrus Aurantium L.). Vi tilbyder skræddersyet smagsløsning, der opfylder forskellige færdige produkter, uanset om de er søde, salte eller krydrede, især for at hæmme den ubehagelige smag og lugt.

Vores ekspertteam vil tilbyde dig en skræddersyet service, deltage i og forstå dine behov og venligt rådgive dig ordentligt. Vores mål er din succes, hvilket øger værdien af ​​dine produkter.

 • Neohesperidin dihydrochalcon
  Neohesperidin dihydrochalcon

  Kaloriefattigt sødemiddel afledt af bitter appelsin, med en sødme på 1,500 til 1,800 gange mere end saccharose, NHDC er blevet behandlet som det mest repræsentative stof i FMP'er (aromastoffer med modificerende egenskaber).

 • Sammensat sødemiddel
  Sammensat sødemiddel

  Sammensatte sødestoffer med forskellig sødme og smagsprofil fås professionelt designet efter vores kunders krav.

 • Naringin dihydrokalkon
  Naringin dihydrokalkon

  Har en sødende effekt på 500 til 700 gange mere end saccharose. Det bruges også til at forbedre smagen af ​​mad eller drikkevarer.

 • Højintensiv sødemiddel Neohesperidin Dihydrochalcone til foder
  Højintensiv sødemiddel Neohesperidin Dihydrochalcone til foder

  Neohesperidin Dihydrochalcone (NHDC) er et hydrogeneret derivat af Neohesperidin eller Naringin ekstraheret fra naturlige citrusplanter. Det er et funktionelt sødemiddel med bitter smagshæmning og smagsforbedring.

 • Højintensivt sødt Neohesperidin DC-pulver til foder
  Højintensivt sødt Neohesperidin DC-pulver til foder

  NHDC bruges hovedsageligt til at forsøde kost og mad med lavt kalorieindhold. NHDC er cirka 1500-1800 gange sødere end saccharose (almindeligt sukker) ved tærskelgrænsekoncentrationen

Hotte kategorier